Saint Louis by SIDD

Saint Louis is een elegante bank met een Scandinavisch design. Minimalistisch, stark, simpel en van hoogwaardige kwaliteit. Dit bankstel is leverbaar in meerdere opstellingen, zodat U zelf kunt kiezen hoe de bank het beste bij U in huis past. De koudschuim zitting met dons en latex zorgt voor een relaxed zitcomfort. Deze bank staat op een wat hogere industriële poot van massief metaal. Dé trend van dit moment! De nonchalante bekleding en de dubbele paspel op zowel de zit, als de rugkussens, geven dit model een geweldige uitstraling.
€0,00 incl. BTW

De Saint Louis is leverbaar in verschillende afmetingen/uitvoeringen, en is te bezichtigen in onze fysieke winkel in Venlo!

Logo Tower Living

De mogelijkheden met SIDD voor een persoonlijke styling zijn ongekend!

SIDD is het nieuwe label voor de collectie zitmeubelen van TowerLiving, bestaande uit stoere, functionele stoelen en banken met een industriële look en een zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. Het succes van deze zitmeubelen zit hem in het maken van de juiste combinaties, en de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt.