Rocca Armchair Bull by SIDD

De Rocca Armchair is een stoere fauteuil die super comfy zit! Heerlijk om een avondje in te vertoeven terwijl je gezellig met je vrienden een kaartspel speelt. De Rocca is leverbaar in 4 kleuren en ook verkrijgbaar als coffeechair (fauteuil) en barstoel. Deze serie is te koop voor een ongelofelijk scherpe prijs!
*
€99,00 incl. BTW
Materiaal: Metalen frame met Bull lederen bekleding
Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
Armhoogte: 65 cm
Breedte: 56 cm
Zithoogte: 51 cm
Zitdiepte: 45 cm
   
Diepte: 62 cm
Hoogte: 86 cm

De Rocca armchair is vanaf begin oktober in ons fysieke winkel in Venlo te bezichtigen!

Bij ons heeft U de mogelijkheid om KOSTELOOS een stoel mee naar huis te nemen, zodat u verzekerd bent van de juiste maat:)

Logo Tower Living 

 

De mogelijkheden met SIDD voor een persoonlijke styling zijn ongekend!

 

SIDD is het nieuwe label voor de collectie zitmeubelen van TowerLiving, bestaande uit stoere, functionele stoelen met een industriële look en een zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. Het succes van deze stoelen zit hem in het maken van de juiste combinaties, en de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt.

Om je huis een thuis te maken ga je accessoires toevoegen. Met een bijzonder accessoire geef jij je interieur in een handomdraai een persoonlijke twist. En dáár werd https://privatelabelaccessoires.nl/ geboren!