Palma sidechair

De Palma sidechair is een trendy stoel die leverbaar is in 3 hippe kleuren. Leuk voor bijvoorbeeld in je eetkamer, slaapkamer, studeerkamer en ook voor een leuke kinderkamer! Het moderne ontwerp zorgt ervoor dat de eetkamerstoel in elk interieur tot zijn recht komt! Je hebt met deze eetkamerstoelen betaalbare luxe, door de fijne zitcomfort tegen de laagste prijs!
*
€109,00 incl. BTW
Materiaal: Metalen frame met Vintage textiele bekleding
Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
Breedte: 51 cm
Diepte: 63 cm
Hoogte: 88 cm
Zitdiepte: 42 cm
Zithoogte: 50 cm

De Palma sidechair staat niet in onze showroom. Bij interesse voor deze sidechair doen wij ons uiterste best om deze stoel binnen een aantal dagen in huis te hebben!

Bij ons heeft U de mogelijkheid om KOSTELOOS een stoel mee naar huis te nemen, zodat u verzekerd bent van de juiste maat:)

De Palma sidechair is online te bestellen via onderstaande link:

https://privatelabelaccessoires.nl/products/palma-sidechair?_pos=1&_sid=68e49c386&_ss=r

Logo Tower Living

De mogelijkheden met SIDD voor een persoonlijke styling zijn ongekend!

SIDD is het nieuwe label voor de collectie zitmeubelen van TowerLiving, bestaande uit stoere, functionele stoelen met een industriële look en een zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. Het succes van deze stoelen zit hem in het maken van de juiste combinaties, en de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt.

 

Om je huis een thuis te maken ga je accessoires toevoegen. Met een bijzonder accessoire geef jij je interieur in een handomdraai een persoonlijke twist. En dáár werd https://privatelabelaccessoires.nl/ geboren!