Manhattan by SIDD

De Manhattan heeft een comfortabel en stevig zitcomfort, door de combinatie van verschillende polyethers. In eco-leder en leder heeft dit bankstel een zichtbare open stiknaad op de armleuningen. Besteld U dit model in stof, dan wordt deze afgewerkt met een dichte dubbele paspel. U kunt kiezen uit een aantal elementen om de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Tevens kunt U door middel van keerbare kussens zelf de uitstraling kiezen. Kiest U voor een vlakke rug of een gestikt ruitmodel.
€0,00 incl. BTW

De Manhattan is leverbaar in verschillende afmetingen/uitvoeringen, en is te bezichtigen in onze fysieke winkel in Venlo!

Logo Tower Living

De mogelijkheden met SIDD voor een persoonlijke styling zijn ongekend!

SIDD is het nieuwe label voor de collectie zitmeubelen van TowerLiving, bestaande uit stoere, functionele stoelen en banken met een industriële look en een zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. Het succes van deze zitmeubelen zit hem in het maken van de juiste combinaties, en de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt.