Fauteuils

Om het plaatje compleet te maken kunt u tegenwoordig voor al uw accessoires in onze online shop terecht. Neem eens een kijkje!

www.privatelabelaccessoires.nl

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Seda coffeechair by SIDD

Deze coffeechair is leverbaar in 3 verschillende kleuren. Grey, cognac en green. Dit model is tevens leverbaar als eetkamerstoel met of zonder armleuningen, en als eetkamerbank in 155 cm en 185 cm.
€259,00 incl. BTW

Santo coffeechair by SIDD

De Santo coffeechair is leverbaar in 4 kleuren. ( antracite, grey, cognac en brown ) Dit model is ook verkrijgbaar als eetkamerstoel met of zonder armleuningen.
€259,00 incl. BTW

Vilar coffeechair by SIDD

€259,00 incl. BTW

Barga coffeechair by SIDD

Super comfortabele draaistoel! Leverbaar in 3 gave kleuren, in een zachte fluweelachtige stof. Deze topper is niet alleen een eyecatcher, maar zit super comfy. Deze moderne draaifauteuil is voorzien van een dikke bekleding om zalig in weg te zakken tijdens een avondje televisie of een goed gesprek. Ook leuk om 2 kleuren te combineren!
€275,00 incl. BTW

Badia Coffeechair by SIDD

De elegante fauteuil zit heerlijk is is leverbaar in 3 trendy kleurtjes!
€239,00 incl. BTW

Rocca Coffeechair Bull by SIDD

De Rocca Coffeechair is een stoere fauteuil die super comfy zit! Heerlijk om een avondje in te vertoeven terwijl je een favoriet programma kijkt op TV. De Rocca is leverbaar in 4 kleuren en ook verkrijgbaar als eetkamer en barstoel. Deze serie is te koop voor een ongelofelijk scherpe prijs!
€199,00 incl. BTW