Eetkamertafels

Om het plaatje compleet te maken kunt u tegenwoordig voor al uw accessoires in onze online shop terecht. Neem eens een kijkje!

www.privatelabelaccessoires.nl

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Andros diningtable by TOFF

Tafelcollectie Andros is gemaakt van 100% europees eiken ( drift oak ) en is verkrijgbaar in een prachtige naturel kleur. De tafels worden licht opgeborsteld en afgewerkt met een olie. Door de combinatie met metaal krijgt de tafelcollectie Andros een stoere industriële look.
€945,00 incl. BTW

Diningtable Genua by TOFF

Tafelcollectie Genua bestaat uit prachtige natuurlijke tafels gemaakt van massief teakhout. De tafels worden ingewassen met een zwarte patine voor een mooie oude natuurlijke uitstraling.
€369,00 incl. BTW

Le Mans diningtable by TOFF

Tafelcollectie Le Mans bestaat uit prachtige kloostertafels, gemaakt van geborsteld teakhout. De tafels zijn niet afgewerkt om hun mooie natuurlijke uitstraling te behouden.
€539,00 incl. BTW

Prato diningtable by TOFF

Tafelcollectie Prato is op ambachtelijke wijze vervaardigd van gerecycled teakhout en wordt afgewerkt met een lichte white wash. Door de combinatie met een stoere metalen kloosterpoot past deze tafel perfect in een landelijk/industrieel interieur.
€1149,00 incl. BTW

Amanda Diningtable by TOFF

Meubelcollectie Amanda wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit deels hergebruikt grenen. De meubelen worden afgewerkt in oud wit en voorzien van schaduw patiné, gecombineerd met oud vergrijsd grenen. Het geleefde hout geeft deze tafelcollectie haar charme in een romantische, landelijke sfeer.
€775,00 incl. BTW

Bologna diningtable by TOFF

Tafelcollectie Bologna is op ambachtelijke wijze vervaardigd van 100% gerecycled teakhout. Het met zorg geselecteerde oude hout zorgt voor een prachtige natuurlijke en landelijke uitstraling.
€475,00 incl. BTW