Eetkamertafels TOFF furniture TowerLiving

Beste klant. U kunt bij ons geen online aankopen doen. Wij hebben hier heel bewust voor gekozen, omdat wij van mening zijn dat U bij de aanschaf van nieuwe meubels goed geïnformeerd moet worden over de eigenschappen van de materialen die zijn gebruikt. Wij zijn van mening dat hierbij een foto niet toereikend is. Wij nodigen U dan ook graag uit in onze showroom op de Pepijnstraat 92 in Venlo. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Andros diningtable TOFF furniture TowerLiving

Tafelcollectie Andros is gemaakt van 100% europees eiken ( drift oak ) en is verkrijgbaar in een prachtige naturel kleur. De tafels worden licht opgeborsteld en afgewerkt met een olie. Door de combinatie met metaal krijgt de tafelcollectie Andros een stoere industriële look.
€1099,00 incl. BTW

Diningtable Genua tafelcollectie TOFF furniture TowerLiving

Tafelcollectie Genua bestaat uit prachtige natuurlijke tafels gemaakt van massief teakhout. De tafels worden ingewassen met een zwarte patine voor een mooie oude natuurlijke uitstraling.
€369,00 incl. BTW

Kos diningtable TOFF furniture TowerLiving

Tafelcollectie Kos is gemaakt van 100% europees eiken ( drift oak ) en is verkrijgbaar in een prachtige naturel kleur. De tafels worden licht geborsteld en afgewerkt met een olie. Door de combinatie met metaal krijgt de tafelcollectie Kos een stoere industriële look.
€929,00 incl. BTW

Le Mans diningtable TOFF furniture TowerLiving

Tafelcollectie Le Mans bestaat uit prachtige kloostertafels, gemaakt van geborsteld teakhout. De tafels zijn niet afgewerkt om hun mooie natuurlijke uitstraling te behouden.
€945,00 incl. BTW

Leros diningtable TOFF furniture TowerLiving

Tafelcollectie Leros wordt gemaakt van 100% europees eiken ( drift oak ) en is verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren. ( White-Brown-Natural-Grey )De tafels worden licht geborsteld en afgewerkt met een olie. Door de combinatie met metaal krijgt de collectie Leros een stoere industriële look.
€805,00 incl. BTW

Prato diningtable TOFF furniture TowerLiving

Tafelcollectie Prato is op ambachtelijke wijze vervaardigd van gerecycled teakhout en wordt afgewerkt met een lichte white wash. Door de combinatie met een stoere metalen kloosterpoot past deze tafel perfect in een landelijk/industrieel interieur.
€1149,00 incl. BTW