Bologna Buffetkast by TOFF

Materiaal: Gerecycled teakhout Montage: Volledig gemonteerd afgeleverd Overige info: Uitgevoerd met 1 deur en 5 laden Breedte: 100 cm Diepte: 40 cm Hoogte: 128 cm Logo Tower Living De collectie TOFF van TowerLiving is breed en altijd in beweging. Een team van designers ontwerpt meubelen en complete woonprogramma's. De meubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, en zijn gemaakt van duurzame materialen. De collectie is opgebouwd rond vier verschillende woonstijlen. Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds & Functioneel. De collectie van TowerLiving behoort tot de grootste van Nederland, en is voor een zeer groot deel uit voorraad leverbaar. Eigentijdse, moderne of tijdloze meubels, altijd actueel en in een ongekende prijs-kwaliteitverhouding!
Artikelnummer:: KG0010
€1599,00 incl. BTW
Materiaal: Gerecycled teakhout
Montage: Volledig gemonteerd afgeleverd
Overige info:  Uitgevoerd met 4 deuren en 12 laden
Breedte: 164 cm
Diepte: 50/40 cm
Hoogte: 220 cm

Logo Tower Living

De collectie TOFF van TowerLiving is breed en altijd in beweging. Een team van designers ontwerpt meubelen en complete woonprogramma's. De meubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, en zijn gemaakt van duurzame materialen. De collectie is opgebouwd rond vier verschillende woonstijlen. Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds & Functioneel. 

De collectie van TowerLiving behoort tot de grootste van Nederland, en is voor een zeer groot deel uit voorraad leverbaar. 

Eigentijdse, moderne of tijdloze meubels, altijd actueel en in een ongekende prijs-kwaliteitverhouding!