Boomstamtafels TOFF furniture TowerLiving

Deze prachtige unieke boomstamtafels zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout.

De robuuste tafels hebben mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven deze boomstammen hun charme. 

De tafels hebben poten met verstelbare dopjes, en worden afgelakt met een sterke matlak.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Boomstamtafel Xabia TOFF furniture TowerLiving

Boomstamtafel Xabia is een prachtige unieke boomstamtafel, gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout. De robuuste tafel heeft mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven de Xabia hun charme. De tafel heeft verstelbare vloerdoppen en wordt afgelakt met een sterke lak.
€519,00 incl. BTW

Boomstamtafel Urbania TOFF furniture TowerLiving

Boomstamtafel Urbania is een prachtige unieke boomstamtafel, gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout. De robuuste tafel heeft mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven de Urbania hun charme. De tafel heeft verstelbare vloerdoppen en wordt afgelakt met een sterke lak.
€519,00 incl. BTW

Boomstamtafel Yunta TOFF furniture TowerLiving

Boomstamtafel Yunta is een prachtige unieke boomstamtafel, gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout. De robuuste tafel heeft mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven de Yunta hun charme. De tafel heeft verstelbare vloerdoppen en wordt afgelakt met een sterke lak.
€659,00 incl. BTW

Boomstamtafel Soria TOFF furniture TowerLiving

Boomstamtafel Soria is een prachtige unieke boomstamtafel, gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout. De robuuste tafel heeft mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven de Soria hun charme. De tafel heeft verstelbare vloerdoppen en wordt afgelakt met een sterke lak.
€689,00 incl. BTW