Bartafels

Om het plaatje compleet te maken kunt u tegenwoordig voor al uw accessoires in onze online shop terecht. Neem eens een kijkje!

www.privatelabelaccessoires.nl

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Venetië Bartafel by TOFF

Meubelcollectie Venetië is op ambachtelijke wijze vervaardigd van gerecycled teakhout en wordt afgewerkt met een lichte white wash. Door de combinatie met metaal krijgen deze strakke greeploze meubelen een stoere en industriële look.
€635,00 incl. BTW

Bartafel Genua tafelcollectie by TOFF

Tafelcollectie Genua bestaat uit prachtige natuurlijke tafels gemaakt van massief teakhout. De tafels worden ingewassen met een zwarte patine voor een mooie oude natuurlijke uitstraling.
€485,00 incl. BTW

Bistro Tree-trunk bar table

Deze bistro tafel is gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout. De robuuste tafel heeft mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven de Bistro hun charme. Het blad is afgewerkt met een sterke matlak, en de tafel is leverbaar in 2 verschillende hoogtes.
€349,00 incl. BTW

Barolo Bartable

Deze bartafel is gemaakt van de allerbeste kwaliteit Acasia hout. De robuuste tafel heeft mooie natuurlijke kenmerken en vormen in het hout. Deze kenmerken geven de Barolo hun charme. Het blad is afgewerkt met een sterke matlak, en de tafel is leverbaar in 2 verschillende maten.
€595,00 incl. BTW