Barstoelen

Om het plaatje compleet te maken kunt u tegenwoordig voor al uw accessoires in onze online shop terecht. Neem eens een kijkje!

www.privatelabelaccessoires.nl

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Pamplona barkruk by SIDD

De Pamplona barkruk is een moderne industriële barkruk die leverbaar is in 2 kleuren. ( Antracite/Cognac ) Ook leverbaar als sidechair.
€125,00 incl. BTW

Navarra barkruk by SIDD

De Navarra barkruk is een moderne industriële barkruk die leverbaar is in 2 kleuren. ( Antracite/Cognac ). De Navarra is ook leverbaar als sidechair.
€125,00 incl. BTW

Ferro barstool by SIDD

De Ferro barstool is een zeer comfortabele barkruk omdat deze is voorzien van nosag vering! De Ferro is leverbaar in 4 kleuren. (green-antracite-dark brown-light brown) Dit model is ook leverbaar als side en armchair, en ook als eetkamerbank in maar liefst 4 maten!
€199,00 incl. BTW

Rocca Barstool Bull by SIDD

De Rocca barstool is een stoere kruk die super comfy zit! Heerlijk om een avondje op te vertoeven terwijl je gezellig met je vrienden een kaartspel speelt. De Rocca is leverbaar in 4 kleuren en ook verkrijgbaar als coffeechair (fauteuil) en armchair. Deze serie is te koop voor een ongelofelijk scherpe prijs!
€129,00 incl. BTW

Vasco Barstool by SIDD

De Vasco barstool is een stoere barkruk met 4 knopen en is leverbaar in 4 kleuren. Mooie bijkomstigheid is dat er ook een barbank van is.
€179,00 incl. BTW

Vasco Bar Bench by SIDD

De Vasco bar bench is een toffe bank die mooi aan je bartafel past. Hij is leverbaar in 4 kleuren en 2 breedtes en is ook verkrijgbaar als barstool.
€399,00 incl. BTW