Amanda Diningtable by TOFF

Meubelcollectie Amanda wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit deels hergebruikt grenen. De meubelen worden afgewerkt in oud wit en voorzien van schaduw patiné, gecombineerd met oud vergrijsd grenen. Het geleefde hout geeft deze tafelcollectie haar charme in een romantische, landelijke sfeer.
*
€775,00 incl. BTW
Materiaal: Handgeschilderd en verouderd massief grenen
   
Lengte: 200 cm / 240 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 78 cm

De Amanda serie is te bezichtigen in onze fysieke winkel in Venlo.

Logo Tower Living

TOFF Furniture is een verrassende collectie meubelen.

 

De collectie TOFF van TowerLiving is breed en altijd in beweging. Een team van designers ontwerpt meubelen en complete woonprogramma's. De meubelen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, en zijn gemaakt van duurzame materialen. De collectie is opgebouwd rond vier verschillende woonstijlen. Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds & Functioneel. 

De collectie van TowerLiving behoort tot de grootste van Nederland, en is voor een zeer groot deel uit voorraad leverbaar. 

Eigentijdse, moderne of tijdloze meubels, altijd actueel en in een ongekende prijs-kwaliteitverhouding!

 

Om je huis een thuis te maken ga je accessoires toevoegen. Met een bijzonder accessoire geef jij je interieur in een handomdraai een persoonlijke twist. En dáár werd https://privatelabelaccessoires.nl/ geboren!