Over ons

Over Private Label Meubelatelier.

 

Over Private Label Meubelatelier, de fysieke winkel.

Private Label Meubelatelier is een all-round woonwinkel gevestigd in Venlo. Wij verkopen een breed scala aan meubels. Met een groot en groeiend assortiment biedt Private Label Meubelatelier mooie producten tegen een betaalbare prijs. Bent U op zoek naar meubels, en staat het er net niet tussen? Dan biedt onze leverancier ons de mogelijkheid om samen met U een giga showroom te bezoeken.

Private Label Meubelatelier is een all-round bedrijf op het gebied van herstoffering. Wij werken voor particulier en bedrijf. Ons atelier heeft een 35 jaar lange schat aan ervaring. In onze showroom vindt u honderden meubelstoffen, skai en leerstalen. Samen met U, kijken wij wat voor U de mogelijkheden zijn.

Private Label Meubelatelier is een all-round bedrijf op het gebied van reparatie van Uw zitmeubelen. Heeft U een meubel waarvan een veer is gesprongen? Of wordt het misschien tijd dat Uw meubel wordt voorzien van nieuwe zitkussens? Voor alle reparaties bent U bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, zodat u weer jarenlang plezier ondervindt van Uw meubelstuk.